- វិធីមួយក្នុងចំណោមវិធីដ៏សាមញ្ញ ដើម្បីបន្ថយសារៈធាតុពុល គឺត្រាំបន្លែក្នុងទឹកឧណ្ហៗប្រមាណ ១០ នាទី (បន្លែកន្លះគីឡូ ប្រើទឹកប្រមាណ ៥ លីត្រ, សីតុណ្ហភាពពី ៤៣-៥០ អង្សាសេ) រួចលាងឡើងវិញ។ ដោយវិធីនេះ អ្នកអាចបន្ថយដល់ ៥០% បរិមាណជាតិពុល ដោយមិនធ្វើឲ្យបាត់បង់វីតាមីន C និង សារជាតិជីវជាតិផ្សេងៗទៀត។
- ក្រៅពីវិធីខាងលើ អ្នកគួរលាងបន្លែដោយទឹកត្រជាក់ រួចបន្តត្រាំក្នុងទឹកលាងអង្ករពី ៥ ទៅ ១០ នាទី ។
- អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រឲ្យដឹងថាបរិមាណថ្នាំសម្លាប់សត្វល្អិតក្នុងបន្លែមួយចំនួនដូចជា ត្រសក់, ប៉េងប៉ោះ…ងាយត្រូវបំបែករំដោះដោយពន្លឺព្រះអាទិត្យ។ ដូច្នេះយើងអាចសំដិលបន្លែក្រោមកម្តៅថ្ងៃ ៥ នាទី អាចបន្ថយជាតិពុលនៅក្នុងបន្លែបានមួយចំនួនបានផងដែរ។
- ទន្ទឹមនោះ ជាមួយនឹងការលាងសំអាត ៣ ទៅ ៤ ដង ក្រោមរ៉ូប៊ីណេ អ្នកអាចកម្ចាត់ជាតិពុលក្នុងបន្លែដោយវិធីត្រាំវាជាមយយទឹកអំបិល៕
This is dummy text. It is not meant to be read. Accordingly, it is difficult to figure out when to end it. But then, this is dummy text. It is not meant to be read. Period.